Yritys

Teollisuuden tekemä kone, laite tai tuote koostuu monesta eri osasta ja komponentista. Mitä järeämpi laitos, sen kovemmalla käytöllä se yleensä on. Lisäksi olosuhteet, joissa tuotteita käytetään, voivat vaihdella kuumasta kylmään tai kosteaan. Silloin jokaisella osalla, pienellä ja suurella on merkitystä. Miten se on valmistettu, miten tilaajan vaatimuksia on noudatettu?

Olemme erikoistuneet sekä tankomaisten materiaalien että poltto- ja laserleikkeiden koneistamiseen. Näitä osia käytetään kiinnittämiseen, tukemiseen ja kiristämiseen. Vaikka osa olisi pieni tai yksittäinen, sen käyttöfunktio on tärkeä: pysyä paikallaan, kireällä ja tuettuna.

Meistä ei ole moottorin, laitteiden tai kalusteiden valmistajaksi. Sen sijaan panostamme reippaasti siihen, että prosessimme tuottaa ympärillämme olevien yritysten tarpeisiin tuiki tärkeitä osia tehokkaasti ja moderneilla koneilla. Laatu tarkoittaa meille pitkäjänteisiä investointeja koneisiin, joilla työ pidetään lähellä asiakasta. Se tarkoittaa myös tarkkuutta ammattilaisten valintaan koneidemme äärellä.

Haluamme olla lähellä asiakastamme. Siksi kehitymme ja kehitämme prosessiamme niin, että voimme vastakin tarjota tuotteet Suomessa tehtynä, ketterästi ja nopeasti asiakkaillemme.

 

Toimintapolitiikkamme

  • Asiakkaan tarpeet ja vaatimukset ovat toimintamme perustana. Varmistamme laatutason tarkastuksin jo valmistusvaiheessa sekä ennen toimitusta.
  • Otamme huomioon toimintamme ympäristönäkökohdat ja olemme sitoutuneet ympäristön pilaantumisen ehkäisyyn ja ympäristövahinkojen estämiseen.
  • Pyrimme jatkuvaan parantamiseen laatu- ja ympäristöasioissa seuraamalla, mittaamalla ja kehittämällä toimintatapojamme.
  • Noudatamme lainsäädännön ja viranomaisen asettamia velvoitteita kaikessa toiminnassamme.

 

Kiinnitä, kiristä, tue - Kolmatic

 

 Yritys pieni

Jätä tästä

Tarjouspyyntö